Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Να γίνει ο FLASH 96, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

169 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   200
169 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Antonis K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Antonis K.

Παραλήπτες:
Οι συνδικαλιστικές ενώσεις και κυρίως η ΕΣΗΕΑ, εφαρμόζοντας το καταστατικό της
Γιατί αυτή είναι η επιθυμία των δημοσιογράφων και των ακροατών του FLASH 96. Να γίνει ο σταθμός το πρώτο μέσο ενημέρωσης, χωρίς αφεντικό, ιδιοκτήτη ή μέτοχο, αλλά να παραμείνει σταθμός των εργαζομένων σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής η οποία ψήφισε το άρθρο 32 του ν 4109/2013 ώστε να περάσει η συχνότητα στους εργαζόμενους. Την ίδια απόφαση έλαβε και το ΕΣΡ το οποίο επέτρεψε να λειτουργήσει ως ΚΟΙΝΣΕΠ. Για να μην γίνουν οι δημοσιογράφοι "παρένθετα πρόσωπα", ενός αφανούς ιδιοκτήτη.