Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΑΣΑ): ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

387 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   500
387 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Eirini K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Eirini K.

Παραλήπτες:
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΑΣΑ)
Η δημόσια συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό. Η πόλη του Πόρτο Ράφτη με 12.000 μόνιμους κατοίκους, που αυξάνονται σε 80.000 το καλοκαίρι εξυπηρετείται από τα ΚΤΕΛ με δρομολόγια ανά μία ώρα! Όλες οι δημόσιες & δημοτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες υγείας, τράπεζες, ταχυδρομείο, μετρό & προαστιακός βρίσκονται σε απόσταση πάνω από 15 χιλ. από την πόλη.
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης είναι απαίτηση των πολιτών για τη δημιουργία δικτύου αστικής δημόσιας συγκοινωνίας για την πόλη μας.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.