Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων, ΥΠΠΟ, ΥΠΕΝ: Όχι Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος, ναι στην αναβάθμιση των γειτονιών

956 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   1,000
956 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:

Παραλήπτες:
Περιφέρεια Αττικής, ΥΠΠΟ, ΥΠΕΝ, Δήμος Αθηναίων, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων
Και αυτή η κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ανάπτυξη ονομάζεται η αύξηση της κερδοφορίας των πολυεθνικών, όπως της Arthume‐Black Rock που θα καταπατήσει τον αρχαιολογικό χώρο, στήνοντας μεγαθήριο 21 μέτρων στις παρυφές του και επιβαρύνοντας οικονομικά (μαγαζιά που θα κλείσουν σε Μπουρνάζι, Περιστέρι, Σεπόλια κ.τ.λ) περιβαλλοντικά (50,000 τετραγωνικά τσιμέντο), κυκλοφοριακά και πολιτιστικά τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές οι πόλεις μας θα γίνουνε μοντέρνες φυλακές (που θα διαθέτουν Mall βέβαια). Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενισχύσετε την προσπάθεια με τη φυσική σας παρουσία. Ο συσχετισμός δυνάμεων στο πραγματικό πεδίο κρίνει αυτούς τους αγώνες και όχι οι υπογραφές από μόνες τους. https://www.facebook.com/mallonlave/?fref=nf&pnref=story
This government ‐ like all the others ‐ sells out everything to big business. Growth in their vocabulary is just to increase the profitability of multinational cooperations, such as Artume‐Black Rock, which will trample the archaeological site (Plato's Academy), setting up a 21m high shopping Centre on its outskirts and burdening financially (shops that will go bankrupt in Bournazi, Peristeri, Sepolia, etc.) environmentally (55,000 square centimeters) and culturally the surrounding areas and beyond. Unless we resist in all neighborhoods, our cities will become modern prisons (with a Mall of course). Contact us to enhance our struggle especially with your physical presence. The coaltion of forces in the real field determines the outcome of these struggles and not just the signatures on their own. Contact us also through our page in facebook https://www.facebook.com/mallonlave/?fref=nf&pnref=story