Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Περιφέρεια Πελοποννήσου : Σώστε το γεφύρι του Δρακοβουνίου

146 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   200
146 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Νικόλας . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Νικόλας .

Παραλήπτες:
Περιφέρεια Πελοποννήσου
--Σώστε το γεφύρι της Γλόγοβας--
Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το παραδοσιακό αυτό μονότοξο πέτρινο γεφύρι χτίστηκε πριν το 1800, είναι ένα από τα πιο γνωστά της Αρκαδίας και ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του. Δυστυχώς τώρα πλέον ρημάζει και ο χρόνος ζωής του τελειώνει. Ας πάρουμε το πάνω χέρι. Ψηφίζοντας σε αυτή την καμπάνια ενισχύετε το αίτημα για αναστήλωση και επισκευή του γεφυριού. Είναι κρίμα να βλέπουμε κάτι παραδοσιακό να χάνετε στο πέρασμα του χρόνου. Μην ξεχνάμε ότι το κατασκεύασαν Λαγκαδινοί μάστορες τον 18ο αιώνα.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.