Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Υποστηρίξτε τις Αγορές Βιοκαλλιεργητών - Ακυρώστε τα πρόστιμα 85.000 ευρώ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Σύλλογος Β. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Σύλλογος Β.
- Παραλήπτες:
Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου
Είμαστε οι βιοκαλλιεργητές που διαθέτουμε τα προϊόντα μας στις υπαίθριες Αγορές Βιοκαλλιεργητών Αττικής που γίνονται καθημερινά σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας. Κλιμάκιο ελέγχου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επέβαλε πρόστιμα 85.000 ευρώ σε 17 βιοκαλλιεργητές, για παράβαση λόγο έλλειψης της «νέας» αδείας, την στιγμή που πρακτικά δεν είναι δυνατή η έκδοση/κατοχή της νέας αυτής άδειας, αφού οι τοπικές επιτροπές που προβλέπει ο νέος νόμος, δεν έχουν καν ακόμα συσταθεί. Στηρίξτε τους βιοκαλλιεργητές! Ψηφίστε την ακύρωση των άδικων προστίμων.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )