Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Υποστηρίξτε τις Αγορές Βιοκαλλιεργητών - Ακυρώστε τα πρόστιμα 85.000 ευρώ

571 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   750
571 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών .

Παραλήπτες:
Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου
Είμαστε οι βιοκαλλιεργητές που διαθέτουμε τα προϊόντα μας στις υπαίθριες Αγορές Βιοκαλλιεργητών Αττικής που γίνονται καθημερινά σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας. Κλιμάκιο ελέγχου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επέβαλε πρόστιμα 85.000 ευρώ σε 17 βιοκαλλιεργητές, για παράβαση λόγο έλλειψης της «νέας» αδείας, την στιγμή που πρακτικά δεν είναι δυνατή η έκδοση/κατοχή της νέας αυτής άδειας, αφού οι τοπικές επιτροπές που προβλέπει ο νέος νόμος, δεν έχουν καν ακόμα συσταθεί. Στηρίξτε τους βιοκαλλιεργητές! Ψηφίστε την ακύρωση των άδικων προστίμων.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.