Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤ.

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120

: Την αναγνώριση των Αιγών ως πρώτη Θεσμική ιερή αιώνια πόλη των Ελλήνων

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120 : Την αναγνώριση των Αιγών ως πρώτη Θεσμική ιερή αιώνια πόλη των Ελλήνων

43 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100
43 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Μακεδνική Φάλαγξ Μακεδονική . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Μακεδνική Φάλαγξ Μακεδονική .

Παραλήπτες:
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120
Η αναγνώριση των Αιγών σημαίνει η αυτεπάγγελτη μεταφορά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην ιερή της έδρα τις Αιγές με βάσει 28.1 του Συντάγματος την ιστορία , Εθιμικό Δίκαιο και με βάση 3.3 την Αγία Γραφή πρώτη πόλη της Βασιλείας των Ελλήνων. Η μεταφορά βάζει οριστικό φραγμό στον ΟΗΕ στο θέμα του ονόματος Μακεδονία και ασπίδα των εδαφών της Ελλάδος