Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120

: Την αναγνώριση των Αιγών ως πρώτη Θεσμική ιερή αιώνια πόλη των Ελλήνων

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120 : Την αναγνώριση των Αιγών ως πρώτη Θεσμική ιερή αιώνια πόλη των Ελλήνων

43 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100
43 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Μακεδνική Φάλαγξ Μακεδονική . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Μακεδνική Φάλαγξ Μακεδονική .

Παραλήπτες:
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής με βάση τα άρθρο 1, 2.2,3.3,28.1,105,120
Η αναγνώριση των Αιγών σημαίνει η αυτεπάγγελτη μεταφορά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην ιερή της έδρα τις Αιγές με βάσει 28.1 του Συντάγματος την ιστορία , Εθιμικό Δίκαιο και με βάση 3.3 την Αγία Γραφή πρώτη πόλη της Βασιλείας των Ελλήνων. Η μεταφορά βάζει οριστικό φραγμό στον ΟΗΕ στο θέμα του ονόματος Μακεδονία και ασπίδα των εδαφών της Ελλάδος
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.