Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Στηρίξτε το νομοσχέδιο που λύνει θεσμικά θέματα της Γιόγκα στην Ελλάδα

2,865 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   5,000
2,865 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Aristotelis K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Aristotelis K.

Παραλήπτες:
Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας
Αγαπητοί φίλοι και ασκούμενοι της Γιόγκα,

Με το καινούργιο προς ψήφιση Νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις) λύνονται πάγια προβλήματα των Δασκάλων και Κέντρων Γιόγκα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

1) τα κέντρα γιόγκα εξαιρούνται από το ΠΔ 219/2006 περί γυμναστηρίων άθλησης
2) οι Εκπαιδευτές (Δάσκαλοι) Γιόγκα αναγνωρίζονται σύμφωνα με την πανευρωπαική πρακτική και πιστοποιούνται  στο Επίπεδο 4 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων
3) μικτή επιτροπή του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας και του Υπουργείου θα επεξεργάζεται όλα τα θεσμικά θέματα που αφορούν την Γιόγκα

Ζητάμε άμεσα την υποστήριξη και την ψήφο σας γιατί αντιδρούν οργανωμένα κ παγιωμένα συμφέροντα  που απολάμβαναν προνομιακή μεταχείριση με την σημερινή νομοθεσία.

Ευχαριστούμε - Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας

Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.