Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Turkish Government /Türk Hükümeti: ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΪΛΑΛΙ (özgürlük Yannis Vasilis Yaylali)

262 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   300
262 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Manthos G. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Manthos G.

Παραλήπτες:
Turkish Government /Türk Hükümeti
Σε δύο εβδομάδες γίνεται η δίκη του Έλληνα κρατούμενου στις Τουρκικές φυλακές Γιάννη‐ Βασίλη Γιαϊλαλί . Του Έλληνα που ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητα ως καταγόμενος από τον Πόντο και την Κύπρο, αγωνίστηκε για την αναγνώριση της Γενοκτονίας και τώρα κατηγορείται, μεταξύ των άλλων, για προσβολή του Κεμάλ και του Ερντογάν!
Κάνουμε γνωστό σε όλον τον κόσμο τον αγώνα του συμπατριώτη μας, όπως έγραφε ο Ιάκωβος Μάγερ από το πολιορκημένο Μεσολόγγι "Η δημοσιοποίηση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης".
Ο Γιάννης‐ Βασίλης Γιαϊλαλί όπως κάθε κρατούμενος στην Τουρκία που κατηγορείται για τις ιδέες του περιμένει τη συμπαράστασή μας. Ο Γιάννης δεν είναι μόνος.

Λευτεριά στον Γιάννη -Βασίλη Γιαϊλαλί
O Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος
Free Yannis Vasilis Yaylalı
Yannis Vasilis Yaylalı is not alone
Yannis Vasilis Yaylalı'ya Özgürlük
Yannis Vasilis Yaylalı Yalnız Değil.