Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη :Σταματήστε τις δηλητηριάσεις και την κάθε είδους κακοποίηση ζώων.

6,156 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   7,500
6,156 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Klairh C. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Klairh C.

Παραλήπτες:
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,
Υπουργείο Τουρισμού
Χιλιάδες ζώα θανατώνονται καθημερινά με τις γνωστές σε όλους μας "φόλες" αλλά και με άλλους, εξίσου βάρβαρους, τρόπους. Ο θάνατος των ζώων αυτών πέρα από αναίτιος είναι και μαρτυρικός. Ζητούμε την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας από τις αρμόδιες αρχές και την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου που μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε χιλιάδες αδέσποτα ή και δεσποζόμενα ζώα.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.