Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας & Γενικό Επιτελείο Στρατού: ΟΧΙ στο κλείσιμο ή στην υποβάθμιση του ΚΕΜΧ Ναυπλίου

162 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   200
162 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Παναγιώτης . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Παναγιώτης .

Παραλήπτες:
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας & Γενικό Επιτελείο Στρατού
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που φέρουν την πολιτική αλλά και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τις επόμενες μέρες να προχωρούν στο κλείσιμο ή στην υποβάθμιση του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού Ναυπλίου (ΚΕΜΧ).
Το υπουργείο έχει χρέος και ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία να την προστατέψει από αποφάσεις που αποδεδειγμένα δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε αυτή.
Εκφράζουμε την έντονη αντίθεση μας και ζητάμε την άρση της απόφασης σας.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού Ναυπλίου είναι μια αυτάρκης μονάδα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τριακοσίων εβδομήντα (370) περίπου στρεμμάτων με εξαιρετικές κτιριακές υποδομές και διοικητική μέριμνα, δική της γεώτρηση και χαμηλά τιμολόγια Δ.Ε.Υ.ΑΝ και Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε . αν το κίνητρο του κλεισίματος είναι βέβαια οικονομικό και όχι μνημονιακό προαπαιτούμενο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.
Η ιστορική στρατιωτική μονάδα του Ναυπλίου αποτελεί έναν από τους βασικούς οικονομικούς πυλώνες της πόλης. Το κλείσιμο ή η υποβάθμιση του στρατοπέδου θα είναι μια ακόμη ''μαχαιριά'' για τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.