Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ζητάμε τη νόμιμη εφαρμογή της Ιατρικής Κάνναβης

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την KINEICAN T. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
KINEICAN T.
- Παραλήπτες:
Υπουργό Υγείας , Υπουργό Δικαιοσύνης
Σήμερα είναι εγκεκριμένη η ιατρική κάνναβη από τα ιατρικά σώματα και τις πολιτειακές αρχές σε 25 Πολιτείες των ΗΠΑ (συγκεκριμένα στις πολιτείες: Alaska, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Guam, Hawaii, Illinois, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, Oregon, Rhode Island, Vermont, Washington, District of Columbia) και ακόμη σε 21 χώρες της Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Γαλλία, Ρουμανία, Βέλγιο, Πολωνία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ελβετία, Ουκρανία, Εσθονία) στον Καναδά, στην Β. Κορέα, στην Β. Αυστραλία, στο Ισραήλ, στο Ιράν και σε χώρες της λατινικής Αμερικής (Ουρουγουάη, Χιλή, Πουέρτο Ρίκο, Περού, Τζαμάικα, Εκουαδόρ, Αργεντινή κ.α.).

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις διαταραχές στις οποίες επιτρέπεται η χρήση ιατρικής κάνναβης σαν ανακουφιστική ή θεραπευτική:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΝΑΥΤΙΑ - ΕΜΕΤΟΙ
ΜΥΙΚΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ
ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

Ζητάμε την τροποποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να επιτρέπεται η θεραπευτική εφαρμογή της κάνναβης σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν διαταραχές, τις οποίες η κάνναβη αποκαθιστά αποτελεσματικά και χωρίς τις παρενέργειες της συμβατικής φαρμακευτικής αγωγής. Η τροποποίηση αυτή θα εξασφαλίζει το νόμιμο έλεγχο της ποιότητας, προς αποφυγή βλάβης από τη χρήση νοθευμένων προϊόντων της παράνομης αγοράς, στην οποία καταφεύγουν οι ασθενείς, προς ανακούφιση των διαταραχών τους.
Ο καθορισμός της θεραπείας από τον ίδιο τον ασθενή είναι ανθρώπινο δικαίωμα.
Είναι αντίθετο σε κάθε επιστημονική λογική και ανθρώπινη ηθική, να εμποδίζονται οι ασθενείς από μία θεραπευτική αγωγή, η οποία αποδεικνύεται και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως αποτελεσματική.
------------------------------------------------------------------------------
O στόχος των 2000 υπογραφών επετεύχθη. Πάμε για τις 5000 (και πλέον) μέχρι να κατατεθεί το ψήφισμα στους αρμόδιους

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )