Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Υπουργός Δικαιοσύνης: Υπέρ της κατάργησης του άρ. 2 Ν. 927/1979

204 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   300
204 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Αθανάσιος . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Αθανάσιος .

Παραλήπτες:
Υπουργός Δικαιοσύνης
Η κακόβουλη άρνηση γενοκτονίας και εγκλημάτων πολέμου είναι μια διάταξη που αντιβαίνει στην ελευθερία της έκφρασης και την επιστημονική ελευθερία. Η ποινική δίωξη εις βάρος του Γερμανού Καθηγητή Ιστορίας Χάιντς Ρίχτερ αποδεικνύει εμπράκτως πόσο επικίνδυνη είναι. Κακώς νομοθετήθηκε εξαρχής και πρέπει το γρηγορότερο να καταργηθεί.

---------------------------------------------

Das Gesetz wider das böswillige Leugnen von Völkermord und Kriegsverbrechen (Art. 2 G. 927/1979) ist ein Gesetz, das sich gegen die Meinungsfreiheit und die Freiheit der Wissenschaft richtet.

Die Strafverfolgung des deutschen Geschichtsprofessors Heinz Richter ist ein Beweis dafür, wie gefährlich das Gesetz ist. Es war von Anfang an falsch, es zu verabschieden, und es sollte so schnell wie möglich außer Kraft gesetzt werden.

--------------------------------------------------------

The law against genocide or war crimes denial (art. 2 L. 927/1979) is a law against the freedom of speech and academic freedom. The criminal prosecution against the German Professor of Modern Greek History Mr Heinz Richter exemplifies exactly how much dangerous this law is. It should not have been enacted in the first place and it must be abolished as soon as possible.

Για περισσότερες λεπτομέρειες/Für weitere Informationen/See more at: http://anamorfosis.net/blog/?p=11236