Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Αποκατάσταση της διδασκαλίας της Αγγλικής στο Δημόσιο Σχολείο

1,792 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   2,000
1,792 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία συμφωνείς να λαμβάνεις email απ’ το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου και εξηγεί πώς τα χρησιμοποιούμε. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Georgia K. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Georgia K.

Παραλήπτες:
Υπουργός Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων
Η Αγγλική γλώσσα θα έπρεπε να έχει θέση βασικού μαθήματος στα σχολεία μας, έτσι ώστε οι μαθητές μας να μαθαίνουν και να πιστοποιούνται στη γλώσσα μέσα από το δωρεάν δημόσιο σχολείο. Είναι απαράδεκτο η Ελληνική οικογένεια να επιβαρύνεται και με τα έξοδα της εκμάθησης αυτής της απολύτως απαραίτητης γλώσσας. Επανειλημμένως έχουν υπάρξει δεσμεύσεις για σύνδεση του Δημόσιου σχολείου με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Αντί γι'αυτό, οι ώρες του μαθήματος σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μειώνονται αντί να αυξηθούν και το ήδη φτωχό υλικό καταργείται. Να αυξηθούν άμεσα οι ώρες της διδασκαλίας της Αγγλικής στο βασικό πρόγραμμα του Δημόσιου Σχολείου και να εκσυγχρονιστεί/εκπονηθεί εκ νέου κατάλληλο υλικό.
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.