Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Δικαίωση για τον μαθητευόμενο μάγειρα-θύμα εργασιακού εκφοβισμού στο εστιατόριο "Ετρούσκο"

705 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   750
705 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Κατερίνα . και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Κατερίνα .

Παραλήπτες:
Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) -Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κο. Μηταράκη
Ως σώμα πολιτών, εργαζομένων και καταναλωτών απαιτούμε την άμεση και αμερόληπτη εξέταση και διαλεύκανση της υπόθεσης του 19χρονου, που καταγγέλλει εργασιακό εκφοβισμό και βασανιστήρια από συναδέλφους του στο εστιατόριο του σεφ Έκτορα Μποτρίνι, "Ετρούσκο", στην Κέρκυρα. Συνεπακόλουθα, την αμέριστη απόδοση ευθυνών σε κάθε υπεύθυνο, με προεξαρχοντες την ιδιοκτησία και τους υπεύθυνους του καταστήματος.                  Δεν ανεχόμαστε καμία προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης, εξαιτίας της ισχύος και της αναγνωρισιμότητας της πλευράς του ιδιοκτήτη.                                    Διεκδικούμε σεβασμό για κάθε εργαζόμενο, κάθε βαθμίδας, κάθε επαγγελματικού κλάδου και πλήρη προστασία των δικαιωμάτων μας από τους θεσμικούς παράγοντες.