Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Η ευκαιρία μας να σταματήσουμε την φτώχεια

85,787 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις   100,000
85,787 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Συνεχίζοντας, συμφωνείς να λαμβάνεις email από το Avaaz. Η Πολιτική Απορρήτου μας προστατεύει τα δεδομένα σου κι εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται. Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Koen και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Koen

Παραλήπτες:
The European Commission

Είναι εξοργιστικό -Παρόλο που παράγεται όλο και περισσότερος πλούτος στον κόσμο, το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών διαρκώς μεγαλώνει. Όμως υπάρχει διέξοδος : ονομάζεται Άνευ όρων Βασικό Εισόδημα και οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να εξαλείψει την φτώχεια εντελώς!

Όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί βραβευμένοι με Νόμπελ οικονομολόγοι έχουν προτείνει αυτήν την μορφή κοινωνικής ασφάλισης ως απάντηση στην φτώχεια και σε κοινωνικά προβλήματα όπως η ραγδαία αύξηση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης. Οι πολιτικοίφοβούνται να μιλήσουν για αυτή την ιδέα επειδή είναι συχνά παρεξηγημένη, αλλά οι πολίτες της ΕΕ έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν το δικαίωμα για ένα βασικό εισόδημα με ένα επίσημο υπόμνημα, το οποίο αν καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατ. υπογραφές, τότε η ΕΕ θα αναγκαστεί από το νόμο να εξετάσει αυτή την πολλά υποσχόμενη, μοναδική και τολμηρή λύση!

Όταν το 1 εκατομμύριο από εμάς δείξουμε την υποστήριξή μας, το υπόμνημα θα πρέπει να παραδοθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την απαίτηση να δράσει όσον αφορά στα ψηφίσματα που αφορούν το βασικό εισόδημα και που είχαν ήδη εγκριθεί από το Κοινοβούλιο της ΕΕ το 2010. Υπογράψτε εδώ, στη συνέχεια προσθέστε το όνομά σας στο επίσημο υπόμνημα και μοιραστείτε το με όλους τους φίλους και την οικογένειά σας για να βεβαιωθείτε ότι οι πολιτικοί μας δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν αυτή τη λύση για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την υποβολή των αρχείων και/ή των σχολίων σου.