Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Διευθυνση Οικονομικων Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Δήλωση Άρνησης Συμψηφισμού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Φ.Ε.Κ. 172/ Α’/16-11-2017)

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την John R. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
John R.
- Παραλήπτες:
Διευθυνση Οικονομικων Ε.Ο.Π.Υ.Υ., SYNERGASIA@outlook.com, d2@eopyy.gov.gr, kbarous@eopyy.gov.gr
Oι συμψηφισμοι πασχουν νομικα και δεν θα πρεπει να υποκύψουμε στους εκβιασμους του ΕΟΠΥΥ. Συναδελφοι, περίπου 1000 εργαστήρια έχουν αρνηθεί τη διαδικασία. Μας στερούν κάθε νόμιμο δικαίωμα, μας εκβιάζουν και μας εξευτελίζουν. Συνάδελφοι, η απόφαση είναι ατομική και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό ή νομικό. Είναι κυρίαρχο το θέμα τιμής και αξίας. Είμαστε ιατροί και είναι θέμα αξιοπρέπειας &excl . Σε περίπτωση που παρά την παρούσα άρνησή μας, ο ΕΟΠΥΥ προχωρήσει στον παραπάνω συμψηφισμό, σας καλουμε να ασκήσετε κάθε ένδικο μέσο προς προστασία και ικανοποίηση παντός νομίμου δικαιώματός σας και παραλληλα σας καλουμε να λαβουμε μαζικα (ολοι μαζι) δυναμικη αντιδραση οπως η επισχεση παροχης υπηρεσιων στους ασφαλισμενους του ΕΟΠΥΥ και η καταγγελια της συμβασης (με συνθηκη συμμετοχης >80&percnt ανα περιοχη). Συναδελφοι, αυτός ο δρόμος της απαξίωσης δεν έχει τελειωμό. Πρεπει να αντιδρασουμε&excl και πρεπει να κανουμε αυτό ακριβως που φοβαται ο ΕΟΠΥΥ&colon την μαζικη Αρνηση των συμψηφισμων που εκβιαστικα επιβαλει.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )