Το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό κίνημα πολιτών στο διαδίκτυο.
για να επεξεργαστείς το ψήφισμα

Το δημόσιο χρέος είναι απάτη: Δεν χρωστάμε σε κανέναν

Αυτό το ψήφισμα αναμένει έγκριση από το Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών
Το δημόσιο χρέος είναι απάτη: Δεν χρωστάμε σε κανέναν

Γιατί είναι σημαντικό;

Επιστολή – Καταγγελία για φόρους, φόρους, φόρους, φόρους σε φόρους, μύωση μισθών και συντάξεων. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Τσίπρας τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, συζητάει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, συζητάει...

Από τη στιγμή που γνωστοί κομπιναδόροι μεγαλοτραπεζίτες που κυβερνάνε όλες τις χώρες του κόσμου από το 1913 μέχρι σήμερα δημιουργούν ηλεκτρονικό χρήμα όσο θέλουν το οποίο είναι κοπανιστός αέρας χωρίς να υπάρχει αντίκρισμα σε αγαθά, όπως χρυσός και πετρέλαιο και με το πλαστικό ηλεκτρονικό «χρήμα» αγοράζουν όλο το χρυσό του κόσμου, αγοράζουν όλα τα κράτη και όλα τα πλούτη του κόσμου, αγοράζουν όλες τις κυβερνήσεις και όλους τους λαούς του κόσμου, δανείζουν το «χρήμα» αυτό με τόκους σε όλες τις χώρες του κόσμου δεν χρωστάμε σε κανένα!!!
Όλες εθνικές τράπεζες όλων των κρατών του κόσμου, όλες εθνικές τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήκουν σε ιδιώτες μετόχους.
Από τότε που Ελλάδα έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνετε γενοκτονία του λαού της Ελλάδας!!! Εδώ και πάνω από 40 χρόνια δολοφονείτε ο λαός της Ελλάδας, οι μισοί Έλληνες και Ελληνίδες είναι άνεργοι και πολλοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι παίρνουν 200‐400 ευρώ το μήνα και όλοι εσείς υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι πρωθυπουργοί, όλοι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, όλοι προηγούμενοι υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές παίρνετε κάθε μήνα από 7 έως και 20 χιλιάδες Ευρώ!!!!! Και τι κάνει ο Αλέξης Τσίπρας κάθε μέρα; Όπως και όλοι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, όπως και όλοι υπουργοί και υφυπουργοί του Υπουργείου Οικονομικών ο Αλέξης Τσίπρας κάθε μέρα τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, συζητάει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, συζητάει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο, συζητάει, κοιμάται, τρώει, πίνει στα καλύτερα εστιατόρια και στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, τρώει, πίνει, συζητάει, κοιμάται (παχαίνει και αρρωσταίνει) χωρίς να πληρώσει ούτε μία δραχμή από την τσέπη του και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έφυγαν και φεύγουν στο εξωτερικό, πολλοί Έλληνες ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή και 20 περίπου χιλιάδες Έλληνες αυτοκτόνησαν από το 2010 μέχρι σήμερα!!! Ντροπή και αίσχος!!!!!!! Ντροπή και αίσχος!!!!!!! Ντροπή και αίσχος!!!!!!!
Που είναι Ισότητα;;;;;; Πού είναι Δημοκρατία;;;;;;

Με όλα αυτά που έκανε και δεν έκανε ο Α. Τσίπρας, με τα τεράστια ψέματα και υποσχέσεις που είπε προεκλογικά, έτσι όπως κυβέρνησαν στην Ελλάδα όλοι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, όλοι νυν και προηγούμενοι υπουργοί και υφυπουργοί του Υπουργείου Οικονομικών προκαλείτε τεράστιο μίσος και οργή όλου του λαού της Ελλάδας!!!!Όταν θα παίρνετε όλοι εσείς 200 ‐ 400 ευρώ το μήνα, όταν θα πληρώνετε όλοι εσείς για τις μετακινήσεις, αυτοκίνητα, φαγητά, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα από την τσέπη σας, ελάτε να μιλήσουμε. Μας δολοφονείτε κάθε μέρα και κάθε λεπτό με φόρους, φόρους, σε φόρους, "ΈΝΦΙΑ" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!), τεκμήρια, φόρους, φόρους σε φόρους, φόρους σε φόρους, φόρους σε φόρους, αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα, μειώσεις των μισθών και συντάξεων, τεκμήρια (!!!!!!!!!!), τεκμήρια (!!!!!!!!!!), τεκμήρια (!!!!!!!!!!) και χίλια άλλα πράγματα εδώ και πάνω από 50 χρόνια !!!!!!!!! (στην πραγματικότητα γίνετε γενοκτονία των Ελλήνων από τα χρόνια των Ρωμαίων Αυτοκρατόρων Θεοδόσιου και Ιουστινιανού.) Στα μόνα πράγμα που δεν βάλατε ακόμα φόρους είναι ο αέρας που αναπνέουμε, ο ουρανός, τα άστρα, ο ήλιος και σελήνη που βλέπουμε στον ουρανό, τα μπάνια που κάνουμε στις θάλασσες, τα ρούχα και τα εσώρουχα που φοράμε!!!!Πως είναι δυνατόν να πληρώνουμε όλοι εμείς κάθε χρόνο φόρους για σπίτια και αυτοκίνητα που αποκτήσαμε με μεγάλο κόπο και μεγάλες στερείς και πληρώνοντας όλους τους φόρους, όλους τους δασμούς, όλες τις εργασίες, για όλα τα υλικά που είχαν φόρους;;;;;;;;;;Μας δολοφονείτε με τα δολοφονικά και άκρως απαράδεκτα από κάθε άποψη τεκμήρια για σπίτια που αγοράσαμε και κτίσαμε με πολύ μεγάλο κόπο και πολλές στερήσεις και αν δεν έχουμε, ή αν δεν θα έχουμε εισόδημα θα μας ζητάτε να πληρώσουμε λεφτά?????? (!!!!) Αν είναι δυνατόν!!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Αυτό που κάνετε και έκαναν όλοι προηγούμενοι πολιτικοί και πρωθυπουργοί είναι άκρως δολοφονικό και άκρως απαράδεκτο!!!! Αν δεν έχουμε, ή δεν θα έχουμε εισόδημα, βάζετε πάλι φόρους για τα αυτοκίνητα που αποκτήσαμε πληρώνοντας όλους τους φόρους!!! Αυτό πάλι είναι άκρως δολοφονικό και άκρως απαράδεκτο!!! Το Υπουργείο Οικονομικών (κρύβουν το πρόσωπο του υπουργού, το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των υφυπουργών Υπουρ. Οικονομ..…. δήλωσε ότι «αν δεν έχετε λεφτά να πληρώσετε για τα σπίτια σας, να τα πουλήσετε»!!!!!!!! «Πουλήστε τα ακίνητά σας για να πληρώσετε τους φόρους σας». Αυτή την εντολή δίνει το υπουργείο Οικονομικών με το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων που δημοσιεύθηκε κατ΄αποκλειστικότητα στο «Βήμα της Κυριακής».Ντροπή και αίσχος!!!! Ντροπή και αίσχος!!!Να πουλήσουμε τα σπίτια μας που αποκτήσαμε με τεράστιο κόπο και στερήσεις πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, πληρώνοντας όλους τους φόρους κ.λπ. και τώρα, αν δεν έχουμε λεφτά, να πουλήσουμε σε ξένους σε εξευτελιστικές τιμές!!!!!! Ντροπή και αίσχος!!!!!! Ντροπή και αίσχος!!!!Τα παιδιά μας στα οποία θα μεταβιβάσουμε κάποτε τα σπίτια και χωράφια, αν έχουμε, και δεν θα έχουν εισόδημα, θα τους ζητάτε να πληρώνουν παράνομα, απαράδεκτα και δολοφονικά ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια;;;Μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο «μπράβο» σας!!!! Μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο «μπράβο» σας!!!!!!
Από τη στιγμή που ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας δεν έχει δουλειά, από την στιγμή που μισοί νέοι και μεγάλοι είναι άνεργοι και φεύγουν/έφυγαν στο εξωτερικό και άλλοι μισοί παίρνουν 200 – 300 ευρώ το μήνα, από τη στιγμή που ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι στα 400 ευρώ περίπου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι υπόλοιποι πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί δεν δικαιούνται να παίρνουν πάνω από 400 ευρώ το μήνα.
Από τη στιγμή που ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας δεν έχει δουλειά, από την στιγμή που μισοί νέοι και μεγάλοι είναι άνεργοι και φεύγουν/έφυγαν στο εξωτερικό και άλλοι μισοί παίρνουν 200 – 300 ευρώ το μήνα, από τη στιγμή που ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι στα 400 ευρώ περίπου κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν έχει δικαίωμα να παίρνει σύνταξη. Από τη στιγμή που ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας δεν έχει δουλειά, από την στιγμή που μισοί νέοι είναι άνεργοι και φεύγουν/έφυγαν στο εξωτερικό και άλλοι μισοί παίρνουν 200 – 300 ευρώ το μήνα, από τη στιγμή που ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα είναι στα 400 ευρώ περίπου όλοι δημόσιοι λειτουργοί, όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, περιφερειάρχες, αντιπεριφ/χες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δικαστικοί κ.λπ. δεν πρέπει να παίρνουν πάνω από 800 ευρώ το μήνα. Κανένας πολιτικός δεν πρέπει να παίρνει σύνταξη. Όλοι ξέρουν ότι "Όλες αποφάσεις έρχονται από έξω".
Το 1830 η Ελλάδα έγινε ανεξάρτητο κράτος, αλλά δεν έγινε ελεύθερο κράτος.

Η φιλοσοφία του πιο φτωχού ηγέτη στο κόσμο
Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χ. Μουχίκα, αρνείται πεισματικά να ζει στην χλιδή Τ
Ο ΒΗΜΑ
«Εγώ δεν νιώθω φτωχός. Φτωχός είναι όποιος αγωνίζεται να διατηρήσει ένα πολυτελές επίπεδο ζωής, επιθυμώντας όλο και περισσότερα υλικά αγαθά» λέει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα. Στη φωτογραφία εξέρχεται του μοναδικού περιουσιακού του στοιχείου: ενός μπλε Volkswagen Beetle, αξίας 1.400 ευρώ.

Γιατί να σας πληρώνουμε, αφού όλες αποφάσεις έρχονται από έξω, αφού όλες αποφάσεις έρχονται από γνωστές οικογένειες μεγαλοτραπεζιτών που κυβερνάει τον κόσμο;;;
Να σταματήσετε επιτέλους να δολοφονείτε τον λαό της Ελλάδας!!!! Να σταματήσετε επιτέλους να μας βάζετε φόρους, φόρους, φόρους, φόρους σε φόρους, φόρους σε φόρους σε όλα και παντού!!! Να σταματήσετε να ζητάτε να πληρώνουμε το παράνομο και δολοφονικό ΕΝΦΙΑ!!! Να σταματήσετε επιτέλους να κόβετε μισθούς και συντάξεις!!!! Να σταματήσετε επιτέλους να ζητάτε να πληρώνουμε φόρους για σπίτια, αυτοκίνητα κ.λπ., τα οποία είναι δικά μας, τα οποία αποκτήσαμε πληρώνοντας όλους τους φόρους σε όλα και παντού!!!

Για χιλιάδες λόγους, για χιλιάδες ψέματα και υποσχέσεις που έδιναν προεκλογικά όλοι πρόεδροι των κομμάτων πριν γίνουν πρωθυπουργοί ζητάμε να πάνε φυλακή άμεσα όλοι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, όλοι υπουργοί και υφυπουργοί του υπουργείου Οικονομικών από το 1990 μέχρι σήμερα οι οποίοι μας έφεραν σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση!!! Να πάνε φυλακή όλοι πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές όλων των κομμάτων που ψήφισαν τα μνημόνια!!! Να πάνε φυλακή όλοι αυτοί που παραποίησαν τα στοιχεία της οικονομικής κατάστασης της χώρας και μας έβαλαν στο πρώτο μνημόνιο!!! Να πάνε φυλακή και όχι να πληρώνονται οι πρώην πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Κώστας Σημίτης που βοήθησε τους μασόνους Παγκόσμιας Οικονομίας ‐το ξένο κεφάλαιο ‐την ληστρική μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση‐ να μπούμε στη Ζώνη του Ευρώ!!! Με βάση άρθρων του συντάγματος έχω υποχρέωση να προστατεύω τον εαυτό μου, έχω υποχρέωση να προστατεύω την οικογένειά μου και τη χώρα που ζω.
Με βάση άρθρων του συντάγματος έχουμε υποχρέωση να προστατεψουμε τον εαυτό μου, έχουμε υποχρέωση να προστατεψουμε τις οικογένειές μας και τη χώρα που ζούμε.

Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 14, 2017
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Αντιγραφή URL: