Το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό κίνημα πολιτών στο διαδίκτυο.

Επιβατικό κοινό: Στηρίξτε το αίτημα μας για επέκταση υπηρεσίας από και προς τα αεροδρόμια

Αυτό το ψήφισμα αναμένει έγκριση από το Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών

Γιατί είναι σημαντικό;

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη προσφερόμενη υπηρεσία και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, μέσα στα πλαίσια βελτιστοποίησης και προγραμματισμού επέκτασης δρομολογίων, η εταιρεία μας « Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου», αφουγκραζόμενη τα αιτήματα του επιβατικού κοινού, πιστεύει ότι η Υπηρεσία της, θα πρέπει να επεκταθεί και στην εξυπηρέτηση των Διεθνών Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ούτως ώστε ο Κύπριος Φορολογούμενος Πολίτης που στήριξε και στηρίζει το νέο σύστημα Δημοσίων Συγκοινωνιών, να έχει την ευκαιρία επιλογής και εξυπηρέτησης με χαμηλότερο κόστος από και προς τα αεροδρόμια. Ταυτόχρονα εμπλουτίζονται και οι προσφερόμενες υπηρεσίες των Αεροδρομίων μας που σήμερα υστερούν σε σχέση με άλλα αεροδρόμια της Ευρώπης. Εάν συμφωνείτε και εσείς, παρακαλούμε στηρίξτε το αίτημα μας με την υπογραφή σας συμπληρώνοντας τα ακόλουθα:

Με αυτη την υπογραφή συμφωνώ και αιτούμαι την επέκταση της υπηρεσίας δρομολογίων των υπεραστικών λεωφορείων και στα αεροδρόμια.

Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 13, 2016
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Αντιγραφή URL: