Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό κίνημα πολιτών στο διαδίκτυο.

Εξαίρεση ραδιοερασιτεχνών από τις αδειοδοτήσεις κεραιών

Αυτό το ψήφισμα αναμένει έγκριση από το Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών
Εξαίρεση ραδιοερασιτεχνών από τις αδειοδοτήσεις κεραιών

Γιατί είναι σημαντικό;

Με το προτεινόμενο νομοσχέδιο, αποκλείονται αυτόματα από το ραδιοερασιτεχνισμό όλοι όσοι διαμένουν σε πολυκατοικία, μια και αποκλείεται να υπάρξει 100% συμφωνία με τους άλλους ενοίκους για κάτι τέτοιο. Στις περισσότερες πολυκατοικίες δε μπορεί να υπάρξει συμφωνία για στοιχειώδη πράγματα που αφορούν όλους, όπως θέρμανση και συντήρηση.

Κάθε ραδιοερασιτέχνης είθισται να έχει τουλάχιστον 2-3 κεραίες για διαφορετικές μπάντες και συνθήκες, τις οποίες αλλάζει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Με οποιοδήποτε τέλος αδειοδότησης κάτι τέτοιο θα ήταν οικονομικά απαγορευτικό.

Ακόμα και αν υπήρχαν τα χρήματα για πολλαπλές αδειοδοτήσεις, είναι πρακτικά αδύνατο να αντεπεξέλθει οποιοσδήποτε αρμόδιος φορέας σε τέτοιο φόρτο εργασίας, η αναμονή θα γίνει τεράστια, παγώνοντας την εγκατάσταση κάθε κεραίας.

Δημοσιεύτηκε: Οκτωβρίου 23, 2018
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Αντιγραφή URL: