Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Ψηφίστε ενάντια στη δημιουργία πάρκου κροκοδείλων στην Άχνα

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Συντονιστική Ε. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Συντονιστική Ε.
- Παραλήπτες:
Κώστας Καδής, Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος
Ιδιωτική εταιρεία προτίθεται να δημιουργήσει πάρκο κροκοδείλων στην Άχνα. Σύμφωνα με τη γνώμη των επιστημόνων επί του θέματος, το πάρκο κροκοδείλων εμπερικλείει πολλούς κινδύνους που άπτονται της υγείας, λόγω του κινδύνου διάδοσης του Ιού του Δυτικού Νείλου, της ασφάλειας, λόγω πιθανότητας δραπέτευσης των κροκοδείλων και της καταστροφής του οικοσυστήματος, λόγω του ότι ο κροκόδειλος αποτελεί ξενικό είδος. Επιπλέον σε μια περιοχή κατεξοχήν γεωργική, 80 τόνοι νερού ημερησίως θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του πάρκου σε μια εποχή που η Κύπρος υποφέρει από λειψυδρία. Επίσης στην Κύπρο δεν υπάρχει η τεχνογνωσία για τη διαχείριση κινδύνων από καμμιά υπηρεσία γι αυτά τα θέματα. Τέλος μας προβληματίζει τι θα γίνει σε περίπτωση μη βιωσιμότητας του πάρκου.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )