Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τοποθέτηση Εμφανούς Πινακίδας "Προς Κυπαρισσία" στον κόμβο Τσάκωνας

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την D T. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
D T.
- Παραλήπτες:
ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μετά από πολλά παράπονα επισκεπτών της πόλης μας, επαγγελματιών αλλά και κάτοικων της πόλης της Κυπαρισσίας, αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας,οσον αφορα την πλημμελή σηματοδότηση στον κόμβο Τσάκωνας – Κυπαρισσίας, προς την πόλη της Κυπαρισσίας και κατά συνέπεια για όλο τον Δήμο Τριφυλίας, στον οποίο η Κυπαρισσία είναι η Πρωτεύουσα, ζητούμε την τοποθέτηση πιο εμφανούς πινακίδας και μεγαλύτερου μεγέθους (βλέπε Προς Μελιγαλά) "Προς Κυπαρίσσια" καθώς και επαρκή φωτισμό του κόμβου ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας να μην ταλαιπωρούνται!
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )