Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Καταλαβα
Ενταξει
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
Σταματήστε την καταστροφή του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού

Η ψηφοφορια εχει κλεισει
50 Υποστηρικτές

Δημιουργός ψηφίσματος:
Angelos S.
- Παραλήπτες:
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Να σταματήσει ο ευτελισμός, εξευτελισμός και η απαξίωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. Η αδιαφορία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οδηγεί στην ολική απαξίωση και καταστροφή το μοναδικό χιονοδρομικό της περιφέρειας και περιουσία του ‘Έλληνα φορολογούμενου.
Το ΧΚ Φαλακρού είναι η μεγαλύτερη κ ίσως η μοναδική επένδυση χιονοδρομικού τουρισμού που έχει φέρει στο παρελθόν μαζικά τουρισμό στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης και το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της περιφέρειας. Αν εξαιρεθεί ο Λαϊλιάς είναι το μοναδικό μεγάλο χιονοδρομικό από την κεντρική Μακεδονία ως και την Θράκη. Είναι επίσης και μια επένδυση η οποία όταν είχε ολοκληρωθεί και λειτουργούσε κανονικά, το Φαλακρό κατατάσσονταν στα 3 μεγαλύτερα και καλυτέρα χιονοδρομικά της χώρας. 10αδες ξενοδοχειακές μονάδες κ επιχειρήσεις εστίασης αλλά και ημι-εγκαταλειμμένα χωριά άρχισαν να παίρνουν ζωή εξ αιτίας του. Οι εκαστοτε πολιτικές διαχειρίσεις του, που σκοπό είχαν να εξυπηρετήσουν πολιτικά και ιδιωτικά συμφέροντα το έχουν απαξιώσει σχεδόν ολοκληρωτικά.
Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε μια σπασμωδική προσπάθεια να ξαναμπεί το Φαλακρό στον χάρτη τον χειμερινών προορισμών της Ελλάδας η οποία είχε αρχίσει να αποδίδει κάποιους καρπούς. Η προηγούμενη περιφερειακή διοίκηση είχε ξεκινήσει κάποιες κινήσεις η οποίες με μικρό σχετικά κόστος θα ανέβαζαν κατά πολύ το επίπεδο του χιονοδρομικού και η νέα περιφερειακή διοίκηση δήλωσε ότι θα ακολουθήσει την ίδια λογική. Δυστυχώς στην πράξη το Φαλακρό περνά μια από τις ποιο εξευτελιστικές χρονιές του με αποκλειστική υπαιτιότητα την αδιαφορία της νέας περιφερειακής διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αριθμούμε κάποια από τα ελάχιστα κατορθώματά της περιφέρειας :
Α) Αφήνει την περιούσια του Έλληνα φορολογούμενου να καταστρέφεται . Β) Δεν έχει κάνει καμία απολύτως ενέργεια όχι καν για την βελτίωση αλλά ούτε για την επιδιόρθωση των αναβατήρων που είναι χρόνια έκτος λειτουργίας λόγο βλαβών. Γ) Έχει αφήσει το βουνό με ένα μόνο προβληματικό χιονοστρωτήρα ( ρατρακ). Δ) Δεν έχει πληρώσει ακόμη τα δεδουλευμένα της προηγούμενης σαιζόν σε εργαζόμενους. Ε) Ενώ όλα τα χιονοδρομικά της χώρας έχουν ολοκληρώσει εργασίες συντήρησης και έχουν αρχισει να διαφημίζουν ακόμη και τις ετήσιες κάρτες της νέας σαιζόν η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη (τέλη Οκτωβρίου) ούτε καν τον διαγωνισμό ανάθεσης για την λειτουργία της σαιζόν που ξεκινά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Παρόλα αυτά η περιφέρεια συνεχίζει και ξοδεύει χρήματα για την διαφημιστική προβολή υποδομών που η ίδια αν δεν έχει σχεδόν καταργήσει έχει σίγουρα καταφέρει μέχρι στιγμής να απαξιώσει. Ζητάμε λοιπόν να αλλάξει όλη αυτή η απαράδεκτη στάση και η κατά συνέπεια καταστροφή του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού από την αδιαφορία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το παρών ψήφισμα θα επιδοθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς, υπουργεία αλλά και στην δικαιοσύνη.

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )