Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
Να καταδικάσετε τις παράνομες και ανήθικες
πράξεις του Δήμου Κοζάνη- Condemn the atrocious actions of the Mayor and
Vice-mayor

Να καταδικάσετε τις παράνομες και ανήθικες πράξεις του Δήμου Κοζάνη- Condemn the atrocious actions of the Mayor and Vice-mayor

Η ψηφοφορια εχει κλεισει
50 Υποστηρικτές

Δημιουργός ψηφίσματος:
Sakis P.
- Παραλήπτες:
Πρόεδρο της Βουλής,Εισαγγελία Αρ.Πάγου και Εισαγγελία Πρωτ/δικών Κοζάνης
-scroll down for enghlish-
Δολοφόνησαν τα υγιή και αθώα rottweilers
στον Δήμο Κοζάνης
Καταδικάζουμε την στυγνή δολοφονία των 4 rottweilers απο τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και την Αντιδήμαρχο κα Τασοπούλου καθως και τον/την κτηνιατρο που προέβη στην άθλια αυτή πράξη και κάθε άλλο υπαίτιο.Η απόφασή τους ήταν απολύτως παράνομη , μη ηθική , αυθαίρετη και παράλογη.
Οι φιλοζωικοί φορείς είχαν ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο να τα παραλάβουν με επανειλημμένες γραπτές και πρωτοκολλημένες αιτήσεις τους. Αλλά αυτοί προτίμησαν να τους αφαιρέσουν την ζωή αρκεί να μην τα δώσουν στον φιλοζωικό σύλλογο Αγγίζωο και στο ΕΠΥΖΩ.Τα 4 αυτά σκυλιά δεν είχαν ουδεμία συμμετοχή στο τραγικό συμβάν , ήταν α θ ώ α και μη επιθετικά σύμφωνα με την γνωμάτευση του εκπαιδευτή του Δήμου αλλά και άλλων , που τα γνώριζαν καιρό.
Ζητάμε απο την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης να πράξουν ακέραια το καθήκον τους και να καταδικάσουν τις πράξεις τους.Ζητάμε απο τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση να καταδικάσει τις αποκρουστικές αυτές ενέργειες του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Φιλοζωικό Σωματείο Αγγίζωο

ΕΠΥΖΩ Ένωση Προστασίας - Υπεράσπισης Ζώων Δυτικής Μακεδονίας

Why is it important?

They murdered healthy and innocent Rottweilers in the Municipality of Kozani
We condemn the cruel murder of 4 Rottweilers by the Mayor of Kozani Mr. Ioannidis and the Vice-Mayor Mrs Tasopoulou as well as the vet and any other liable person who proceeded to this lousy action. Their decision was absolutely illegal, immoral, arbitrary, illogical and irrational.
The animal welfare communities had asked repeatedly with registered written requests to take over the dogs according to the Law. But they preferred to take their life, as long as they would not be given to the Animal Welfare Association Aggizoo and EPYZO. These 4 dogs had no involvement to the tragic event, they were innocent and non-aggressive in accordance with the municipality trainer’s expert opinion and others’, who knew the dogs for a long time.
We ask the Public Prosecutor’s Office of the Supreme Court of Appeal , the Public Prosecutor’s Office of the Court of First Instance of Kozani to do their duty and condemn these actions. We ask the House Speaker Mr. Voutsis to condemn the atrocious actions of the Mayor and Vice-mayor.

Panhellenic Animal Welfare and Environmental Federation

Animal Welfare Association Aggizoo