Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς Ελληνική Κυβέρνηση: Δημοψήφισμα τώρα: Να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Crystalia P. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Crystalia P.
- Παραλήπτες:
Προς Ελληνική Κυβέρνηση
Η<br /> Χρυσή Αυγή που κατηγορείται ως ναζιστικό μόρφωμα ‐όπως δείχνουν και τα βίντεο και η πολύχρονη εγκληματική<br /> δράση της‐ γι’<br /> αυτό και ως εγκληματική οργάνωση που εκτός των άλλων οργάνωσε και εκτέλεσε τη<br /> δολοφονία του Παύλου Φύσσα, <b>δεν έχει καμία θέση σε κανένα δημοκρατικό<br /> κοινοβούλιο</b>. <br><br /> <br><br /> Οι ναζιστές στην Ιστορία <b>κατέστρεψαν μαζικά την ανθρώπινη διάσταση</b> –πρώτα τη δική<br /> τους‐<br /> και όχι μόνο εκατομμύρια ανθρώπους, γι' αυτό <b>δεν έχουν θέση ανάμεσα στους<br /> ανθρώπους και τις κοινωνίες τους</b>. <br /> <br /> <br><br /> <br><br /> Ο ελληνικός λαός που πολέμησε τους φασίστες <b>δεν ανέχεται ούτε ίχνος φασισμού</b>. <br><br /> <br><br /> Η Χρυσή Αυγή η οποία εναντιώνεται και <b>πολεμάει τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα και<br /> κοινωνικά δικαιώματα</b> που αυτή προασπίζεται, δεν νοείται <b>να τα εκμεταλλεύεται</b><br><b><br /> για να βολεύεται σε δημοκρατικά κοινοβούλια</b>.<br><br /> <br><br /> Όσο για <b>αυτούς που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή</b> και μέσα από την ίδια την Αστυνομία<br /> (και όπου αλλού σε δημόσιες θέσεις) και νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό<br /> λαό, που παρεμπιπτόντως τούς πληρώνει από το υστέρημά του εν μέσω κρίσης για να<br /> τον προστατεύουν από<br><br /> εγκληματίες, <b>η θέση τους είναι επίσης η ίδια με της Χρυσής Αυγής</b>&colon <br><br /> <br><br /> <b>Εκτός κοινωνίας, εκτός συνύπαρξης, εκτός νόμου. </b>Στις φυλακές, στην απομόνωση,<br /> και στην καλύτερη στα ψυχιατρεία. <br>Αν οι ναζιστές πρόγονοί τους δεν τιμωρήθηκαν,<br /> δεν θα μείνουν και οι ίδιοι ατιμώρητοι. <br /> <br /> <br /> <br /> <br><b>Ζητάμε<br /> από την ελληνική κυβέρνηση δημοψήφισμα τώρα, για να βγει εκτός νόμου η Χρυσή<br /> Αυγή. <br /> <br /> </b><b>Δεν<br /> έχουμε καμία ανοχή σε κανενός είδους ναζιστή φασίστα. </b><br><br /> <br><br /> <br><br /> <br><br><br>
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )