Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς Ελληνική Κυβέρνηση και Υπουργείο Εμπορικής  Ναυτιλίας : Ισοτιμία διπλωματών Εμπορικού Ναυτικού με τα πτυχία ΑΤΕΙ

Προς Ελληνική Κυβέρνηση και Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας : Ισοτιμία διπλωματών Εμπορικού Ναυτικού με τα πτυχία ΑΤΕΙ

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την George D. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
George D.
- Παραλήπτες:
Προς Ελληνική Κυβέρνηση και Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας
Διαμαρτυρόμαστε για την υπαναχώρηση του Υπουργείου Ναυτιλίας στο αίτημα δεκαετιών των αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού για αναγνώριση της ισοτιμίας των διπλωμάτων των ΑΕΝ και των ΑΔΣΕΝ με τα πτυχία των ΑΤΕΙ και ζητούμε να περιληφθεί και πάλι στο νομοσχέδιο που κατατίθεται προς ψήφιση το ακόλουθο άρθρο&colon "Η παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 2638/1998 “Οργάνωση και λειτουργία της ναυτικής εκπαίδευσης, μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό αυτής και άλλες διατάξεις” (ΦΕΚ Α’ 204) αντικαθίσταται ως εξής&colon “2. Τα διπλώματα του Εμπορικού Ναυτικού Α’,Β’,Γ’ τάξης αποφοίτων Α.Ε.Ν και Α.Δ.Σ.Ε.Ν που έχουν συμπληρώσει θαλάσσια υπηρεσία δώδεκα (12) μηνών κατευθυνόμενης εκπαίδευσης, καθίστανται ισότιμα με τα πτυχία των Α.Τ.Ε.Ι. από το ακαδημαϊκό έτος 2005&dash2006 και εφεξής. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου σε προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη καθορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.” Παρακάτω παρατίθεται ο σύνδεσμος με το σχετικό νομοσχεδιο&colon http&colon//www.opengov.gr/ythynal/&questp&equals882
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )