Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς την "Ενωμένη Ευρώπη": Να εξαφανίσουν αν γίνεται, την Ελλάδα!

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
ΧΡΗΣΤΟΣ Μ.
- Παραλήπτες:
Προς την "Ενωμένη Ευρώπη"
Γιατί εάν δεν το κάνουν , α) Θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το ρόλο που έπαιξαν οι "θεσμοί" και κυρίως η Γερμανία στα σκάνδαλα των προηγουμένων ετών στην Ελλάδα, β) θα πρέπει η κα.Μέρκελ να σηκώσει το βάρος αυτών των αποκαλύψεων και γενικότερα οι "καλοθελητές" της Ευρώπης (ΔΝΤ, ΕΚΤ, "θεσμοί", κλπ., γ) Οι μεγαλοεπενδυτές τους θα συνεχίζουν να χάνουν δυσεκκατομύρια από την πιθανή νομισματική αποχώρηση της Ελλάδας, δ) Το επερχόμενο κύμα εξόδου και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών θα τους εξαφανίσει, μαζί με τον δήθεν πολιτισμό τους (όχι αυτόν που είναι αδιαπραγμάτευτος, αλλά τον ψεύτικο που δημιούργησαν), ε) Η Ελλάδα θα ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που πάντοτε το φοβόταν, ζ) Η διαφορετικές γνώμες μέσα στην Ευρω-ζώνη θα πληθαίνουν και αυτό είναι κάτι που απεύχονταν διακαώς, η ) Η Ελλάδα θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά στην ιστορία πως βγαίνει μπροστά για να αλλάξει τα κακώς κείμενα και όχι να εξαφανίσει λαούς όπως προσπαθούν αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί και οι υποστηρικτές τους.
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )