Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Προς τον πρόεδρο του δικαστηρίου (Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών): Κάτω τα χέρια από το Κοινωνικό Κέντρο της Τσαμαδού 15 και τους αγωνιστές

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την Nasim L. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
Nasim L.
- Παραλήπτες:
Προς τον πρόεδρο του δικαστηρίου (Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών)
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους

Όσοι και όσες υπογράφουμε αυτό το κείμενο συμμετέχουμε στο Κοινωνικό Κέντρο – Κατάληψη της Τσαμαδού 15 παίρνοντας ενεργά μέρος στις πολιτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται σε αυτό.

Οι πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, η συλλογική κουζίνα, ο παιδότοπος είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που το κτήριο φιλοξενεί και που αποδεικνύουν ότι το Κοινωνικό Κέντρο είναι ένας χώρος ανοιχτός και ενεργός, ένας χώρος κοινωνικά χρήσιμος. Ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή, όπου η κρίση, ανθρωπιστική και οικονομική βυθίζει στην απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, το Κοινωνικό μας Κέντρο φιλοδοξεί να αποτελεί έναν πολιτικό-κοινωνικό χώρο αλληλεγγύης, αντίστασης και αρμονικής συνύπαρξης όλων όσων πλήττονται από αυτήν. Έναν τόπο όπου η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία και η δημιουργική έκφραση συναντιούνται καθημερινά δημιουργώντας ότι πιο όμορφο και ελπιδοφόρο.

Η Τσαμαδού 15 αποτελεί για εμάς «κοινό αγαθό», έναν χώρο ανοικτό και ζωντανό γα όλες και όλους. Έναν χώρο που με την κατάληψη του επέστρεψε σ αυτούς που δικαιωματικά ανήκει, στη κοινωνία.
Αυτόν τον χώρο θα τον υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. Αντιστεκόμαστε σε κάθε απόπειρα έξωσης και τρομοκράτησης. Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους αγωνιστές που διώκονται δικαστικά ως υπεύθυνοι για την κατάληψη θεωρώντας πως υπεύθυνοι για την ύπαρξη της είμαστε όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην καθημερινή ζωή της.

Κάτω τα χέρια από το Κοινωνικό Κέντρο της Τσαμαδού 15

Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )