Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Νίκη
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
Ο δήμος μερίμνησε και βοήθησε.

Νίκη
Η ψηφοφορια εχει κλεισει
50 Υποστηρικτές

Δημιουργός ψηφίσματος:
Rena C.
- Παραλήπτες:
Στο δήμο και τους δημότες Πετρούπολης καθώς και σε όλους τους ζωόφιλους

Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουμε αλλεπάλληλα κρούσματα αιφνίδιων θανάτων σκύλων συντροφιάς ή αδέσποτων στο δήμο μας απο ασυνείδητο που έχει σκορπίσει σε όλη την περιοχή φόλες με τοξικό εντομοκτόνο Λανέιτ,άκρως επικίνδυνο και για την υγεία των πολιτών αλλά και της χλωρίδας/πανίδα της περιοχής.Σε καθημερινή βάση πεθαίνουν σκυλιά και αλεπούδες μέσα σε ελάχιστα λεπτά με φρικτό θάνατο.Το εντομοκτόνο αυτό εκτός απο τη δράση σου σαν φόλα,μολύνει όπου τοποθετηθεί μεγάλο κομμάτι γης που χρειάζεται χρόνια για να εξυγειανθεί.Ζητάμε τη βοήθεια όλων σας να παρθούν δραστικά μέτρα και να συλληφθεί αν είναι δυνατό ο υπεύθυνος.Εκτός απο την ηλεκτρονική υπογραφή σας είναι σημαντική κάθε πληροφορία για τον ένοχο και όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να το δηλώσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.Η δύναμη είναι στα χέρια όλων μας.Μαζί μπορούμε να το σταματήσουμε!Οι υπογραφές μας θα πάνε στο δήμο Πετρούπολης και θα ζητήσουμε να ληφθούν μέτρα .Η παρακάτω ψηφοφορία δημιουργήθηκε μετά απο συμβουλευτική επικοινωνία και προτροπή απο την Greenpeace Hellas και τους ευχαριστούμε θερμά καθώς και όλους εσάς για την συμπαράσταση!

Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )