Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
Εντάξει
Να ενταχθει το pet therapy στο εθνικο συστημα υγειας

1 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις
50 Υποστηρικτές

Κλεισιμο

Ολοκλήρωσε την υπογραφή σου

Το Avaaz.org προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα και θα σε ενημερώσει σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.
Αυτό το ψήφισμα δημοσιεύθηκε από τον/την 4 Π. και μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων των μελών του Avaaz.
Δημιουργός ψηφίσματος:
4 Π.
- Παραλήπτες:
Υπουργο υγειας, κ. Ανδρεα Ξανθο
Το pet therapy ειναι εξαιρετικα διαδεδομενο στο εξωτερικο. Η μοναδικη θεραπευτικη σχεση ασθενη ‐ζωου προσφερει σημαντικα οφελη σε καθε μορφη θεραπειας κ ενισχυει τα ποσοστα επιτυχιας της. Προσφερει στον ασθενη ψυχικη αναταση κ λειτουργει καταλυτικα στο μεγαλο αγχος που βιωνει ο ασθενης δινοντας του την μοναδικη ευκαιρια να εχει ενα ακομα συμμαχο για την αποθεραπεια του&excl&excl&exclΑς μην ξεχναμε οτι ειναι μια μοναδικη ευκαιρια να νικηθει η φοβια οτι τα ζωα μεταφερουν ασθενειες κ να τα δει το κοινωνικο συνολο ως συντροφους στις πιο δυσκολες στιγμες &excl&excl&excl&excl SCROLL DOWN FOR ENGLISH. 4 Feet friends ‐ are organizing their first campaign via avaaz.org to join the pet therapy in the national health system ...as only all of us together know the uniqueness of this relationship and we would like you to contribute ... LET'S SIGN&excl&excl&excl&excl&excl
Δημοσιεύτηκε (Ενημερώθηκε )