Συνεχίζοντας, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου του Avaaz, η οποία εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σου.
Κατάλαβα
ΟΚ
Το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό κίνημα πολιτών στο διαδίκτυο.

Υπουργός Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων: Αποκατάσταση της διδασκαλίας της Αγγλικής στο Δημόσιο Σχολείο

Αυτό το ψήφισμα αναμένει έγκριση από το Avaaz: Ψηφίσματα Πολιτών

Γιατί είναι σημαντικό;

Η Αγγλική γλώσσα θα έπρεπε να έχει θέση βασικού μαθήματος στα σχολεία μας, έτσι ώστε οι μαθητές μας να μαθαίνουν και να πιστοποιούνται στη γλώσσα μέσα από το δωρεάν δημόσιο σχολείο. Είναι απαράδεκτο η Ελληνική οικογένεια να επιβαρύνεται και με τα έξοδα της εκμάθησης αυτής της απολύτως απαραίτητης γλώσσας. Επανειλημμένως έχουν υπάρξει δεσμεύσεις για σύνδεση του Δημόσιου σχολείου με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Αντί γι'αυτό, οι ώρες του μαθήματος σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μειώνονται αντί να αυξηθούν και το ήδη φτωχό υλικό καταργείται. Να αυξηθούν άμεσα οι ώρες της διδασκαλίας της Αγγλικής στο βασικό πρόγραμμα του Δημόσιου Σχολείου και να εκσυγχρονιστεί/εκπονηθεί εκ νέου κατάλληλο υλικό.

Δημοσιεύτηκε: Σεπτεμβρίου 13, 2018
Κατάγγειλε αυτό το ψήφισμα ως ανάρμοστο
Αντιγραφή URL: