By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
Kviečiu Vilniuje prieš Rusijos ambasadą įkurti "Euro Maidano" skverą

199 have signed. Let's get to  300
199 Supporters

Complete your signature

By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time.
This petition has been created by Mykolas M. and may not represent the views of the Avaaz community.
Mykolas M.
started this petition to
Už "Euro Maidano" skverą Vilniuje
Turime tinkamai pagerbti prieš metus prasidėjusią mūsų brolių ir sesių Ukrainoje kovą už laisvę. Geriausia vieta tam - skveras priešais Rusijos ambasadą. Juk ne kartą čia buvome susirinkę reikalaudami jos baigti agresiją prieš Ukrainą. Todėl raginu neatidėliojant priimti sprendimą dėl „Euro Maidano“ skvero įkūrimo. „Euro Maidano“ skvere nereikėtų satyti jokių paminklų, nes laisvės trokštantys žmonės kovoja ne dėl jų. Jie kovoja dėl ateities, todėl skvere reikėtų sukurti pačią moderniausią vaikų žaidimų aikštelę bei taip parodyti agresoriui mūsų stiprybę ir gyvybę.