By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
Χώρο για τους πεζούς στο Ηράκλειο!

1 have signed. Let's get to
50 Supporters

Complete your signature

By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time. If you are under 13 years of age in the USA or under 16 in the rest of the world, please get consent from a parent or guardian before proceeding.
This petition has been created by Georgia X. and may not represent the views of the Avaaz community.
Georgia X.
started this petition to
Δήμος Ηρακλείου, Περιφέρεια Κρήτης

Ηράκλειο! Η πόλη που το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι το κυκλοφοριακό – όχι των αυτοκινήτων, αλλά των ανθρώπων. Γιατί άνθρωποι στο Ηράκλειο δεν μπορούν να περάσουν από πουθενά!
Δε μιλάμε μόνο για ΑμεΑ, ηλικιωμένους ή μανούλες με παιδικά καρότσια! Μιλάμε για ΟΛΟΥΣ: αρτιμελείς, υγιείς και νέους! Στο Ηράκλειο μπορούν να κυκλοφορήσουν ακροβάτες και ίσως όσοι γνωρίζουν παρκούρ!
Πρέπει πραγματικά να έχεις γνώσεις και ικανότητες ακροβάτη για να διασχίσεις ένα πεζοδρόμιο ή μια διάβαση! Αυτοκίνητα εδώ, αυτοκίνητα εκεί, αυτοκίνητα πιο κάτω! Το βασίλειο των αυτοκινήτων και η κόλαση των ανθρώπων την ίδια στιγμή στην ίδια πόλη.
Οι φωνές που ζητάνε την καθημερινή παρουσία και ουσιαστική ενεργοποίηση του γερανού ως μέσο κατά του παράνομου παρκαρίσματος αυτοκίνητων συνεχώς αυξάνουν. Και στις φωνές των Ηρακλειωτών προστίθενται και οι φωνές των επισκεπτών της πόλης
Με την υπογραφή μας επιβεβαιώνουμε αυτή μας την επιθυμία. Απαιτούμε:
• Απομάκρυνση των οχημάτων από τους χώρους των πεζών.
• Ελεύθερα και προσπελάσιμα πεζοδρόμια για όλους
• Διαβάσεις σε κάθε διασταύρωση με εμφανείς διαγραμμίσεις
• Τήρηση και επιβολή του ΚΟΚ
• Μείωση των ορίων ταχύτητας στους δρόμους με παθητικά και ενεργητικά μέσα (μειωτήρες ταχύτητας, κάμερες, περιπολίες κτλ)