The world's largest and most effective online campaigning community for change

Amazon Kindle Direct Publishing: We want you to include Albanian language as a Supported Language via KDP

This petition is awaiting approval by the Avaaz Community

Why this is important

This cause is very important for Albanians worldwide so they can buy and read through Amazon Kindle Direct Publishing.

Currently Albanian Language isn't supported on Amazon KDP programme so Albanian people in and out of Albanian borders can not buy or read e-books in Albanian Language.

In these times when technology grows faster and faster and it is a very important mean of communication, there is a huge demand to integrate our language with other supported languages worldwide.

Especially we ask for the opportunity to give Albanians the possibility to read in their own language every where they live and work.

- Toena Publishing House

-------------------------------------------------------------------

Peticioni i mëposhtëm i drejtohet Amazon Kindle Publication, që të vendosë gjuhën shqipe në listën e gjuhëve të suportuara për të ndërtuar dhe shitur libra në formatin e-book në dyqanin on-line më të madh në botë. Ju lutem mbështesni këtë nismë që synon të ndihmojë leximin e librave shqip në gjuhën shqipe në të gjithë botën, duke:

-Firmosur me adresen tuaj e-mail

-E shpërndarë këtë link tek të gjithë miqtë tuaj në rrjetet sociale.

Ju falenderojmë!

- Shtëpia Botuese Toena