By continuing you accept Avaaz's Privacy Policy which explains how your data can be used and how it is secured.
Got it
Διαγραφή χρέους Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης & Πάγωμα του χρέους των Συνταξιοδοτικών εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε

1 have signed. Let's get to
50 Supporters

Complete your signature

By continuing you agree to receive Avaaz emails. Our Privacy Policy will protect your data and explains how it can be used. You can unsubscribe at any time. If you are under 13 years of age in the USA or under 16 in the rest of the world, please get consent from a parent or guardian before proceeding.
This petition has been created by Charalampos K. and may not represent the views of the Avaaz community.
Charalampos K.
started this petition to
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Προθυπουργό της Ελλάδας, Συνήγορο του Πολίτη, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΟΥΣ.

Ζητάμε διαγραφή των χρεώσεων για την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη η οποία δεν προσφαίρθηκε στους ασφαλισμένους, οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ δεν έχουν πρόσβαση στις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες.

Ζητάμε να παγώσουν οι απαιτήσεις του οργανισμού για το συνταξιοδοτικό κομμάτι μέχρι το τέλος του εργασιακού βίου των Αυτοαπασχολούμενων εφόσον αποδεδειγμένα δεν μπορούν να τις αποπληρώσουν, αφαιρώντας το ανάλογο χρονικό διάστημα από τον υπολογισμό της σύνταξής τους, με διατήρηση του δικαιώματος των ασφαλισμένων να το αποπληρώσουν αν υπάρξει δυνατότητα και να το επανεντάξουν στον υπολογισμό της σύνταξης τους.

Οι Αυτοαπασχολούμενοι που αυτή τη στιγμή είναι ανασφάλιστοι και κατά συνέπια εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ξεπερνούν τις 345.000 και κατά επέκταση μαζί με τις οικογένειές τους, ξεπερνούν το 1.000.000 και όπως πολύ σωστά τονίζει ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, δεν το κάνουν από χόμπι.

Η μόνη λύση για επανένταξη τους στο σύστημα υγείας, αλλά και για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τον Οργανισμό, είναι η διαγραφή της παράνομης χρέωσης για την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το μακροπρόθεσμο πάγωμα των Συνταξιοδοτικών εισφορών σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες θέσεις των Ασφαλισμένων, της Ε.Σ.Ε.Ε και της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Δεν έχουν να πάρουν τίποτα από εμάς που δεν έχουμε, φανταστείτε όμως να μπορούσαμε να καταβάλουμε έστω 100€ το μήνα για να είμαστε συνεπείς, το Ταμείο θα μάζευε από 360 Εκατομύρια και πλέον το χρόνο. Που είναι το δύσκολο;

Δείτε περισσότερα στο

Posted (Updated )