הקהילה המקוונת הגדולה והיעילה בעולם לקמפיינים לשינוי חברתי

על אתר העצומות הקהילתיות של אוואז

אתר העצומות הקהילתיות של אוואז מעצים אזרחים, ומספק כלים מקוונים לקידום העולם שרובנו שואפים לו

אתר העצומות הקהילתיות הוא פלטפורמת רשת חדשה, שמאפשרת לאנשים מכל העולם ליזום ולנצח קמפיינים ברמה המקומית, הארצית והעולמית.

העצומות הקהילתיות הן החלק שביוזמת ובאחריות הציבור בתוך אוואז - תנועת הרשת הגדולה ביותר אי פעם, שמביאה את קולם של האזרחים אל מקבלי ההחלטות בכל העולם. בכל שבוע, מיליונים מכל שדרות החברה, בכל מדינה בעולם, פועלים באמצעות אוואז בנושאים בוערים שונים - משחיתות ועוני, ועד לסכסוכים ושינוי אקלים.

אוואז - שפירושו ״קול״ בכמה שפות באירופה, במזרח התיכון ובאסיה - הוקם ב-2007 עם חזון דמוקרטי פשוט: להפעיל אזרחים מכל האומות, כדי לסגור את הפער בין העולם כפי שהוא היום, לבין העולם שרוב בני האדם, בכל מקום, שואפים לו. קהילת אוואז מריצה קמפיינים ב-15 שפות, מפעילה צוות שממוקם בשש יבשות שונות ואלפי מתנדבים. אנחנו פועלים במגוון דרכים - חתימה על עצומות, מימון קמפיינים בתקשורת ופעולות ישירות, שליחת הודעות, טלפונים ולובי מול ממשלות, וארגון הפגנות ואירועים מחוץ לרשת. הכל כדי להבטיח שהעמדות והערכים של אזרחי העולם ישפיעו על ההחלטות שמעצבות את חיינו.

לחצו כאן כדי לקרוא עוד על אוואז