Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Agencja Mienia Wojskowego Oddział Regionalny we Wrocławiu:

4,716 podpisało. Niech będzie nas  5,000
4,716 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Iwona K.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Iwona K.
kieruje swoją petycję do:
Agencja Mienia Wojskowego Oddział Regionalny we Wrocławiu
Dlaczego Agencja Mienia Wojskowego wzywa Klub do natychmiastowego opróżnienia i wydania nieruchomości, położonej we Wrocławiu przy ul. Krupniczej 15, będącej własnością Skarbu Państwa – Agencji Mienia Wojskowego - do dzisiaj jedynej i niezastąpionej hali dla zawodników czterech sekcji sportowych? Przecież Klub działa w tym budynku od ponad 70 lat, a brak możliwości korzystania z hali oznacza koniec działalności Klubu. Obiekt w centrum miasta posiada cztery specjalistyczne sale: do gier zespołowych, judo, boksu oraz siłownie. Do tego dwie sauny oraz bursę, gdzie mieszkają sportowcy spoza Wrocławia, przyjeżdżający rozwijać swoje talenty.Czy istnieje możliwość powrotu do rozmów i zawarcia korzystnej dla obu stron umowy użyczenia nieruchomości we Wrocławiu przy ulicy Krupniczej 15?
Pokażmy, że nie jest nam obojętny los młodych siatkarzy, judoków, bokserów i brydżystów. Możemy się temu przeciwstawić i wspólnie zawalczyć o zmianę decyzji Agencji Mienia Wojskowego na rzecz naszych dolnośląskich sportowców.