Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Avaaz.org: Usunięcia szkalujących dobre imię prezydenta tzw "petycji" z serwisu.

2,080 podpisało. Niech będzie nas  3,000
2,080 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Szymon T.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Szymon T.
kieruje swoją petycję do:
Avaaz.org
W związku z nieustającym nękaniem i szkalowaniem urzędu i osoby Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej - Andrzeja Dudy, a także demokratycznie wybranego rządu, przez
grupy manipulujące opinią społeczną, a legitymizujące się tytułem "walczących o demokrację", wzywamy serwis AVAAZ.ORG do usunięcia szkalujących petycji, pełnych podstępnego języka nienawiści i zablokowania możliwości składania podobnych. Serwis społecznych petycji nie powinien być miejscem prywatnej walki o dochody wąskiej grupy, naruszających prawo i przyzwoitość, ani miejscem gdzie deprawuje się pojęcie demokracji.