Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Instytut Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej Uniwerystetu Wrocławskiego: Wyciagniecie wniosków wobec wykładowcy Prze

985 podpisało. Niech będzie nas  1,000
985 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Justyna Z.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Justyna Z.
kieruje swoją petycję do:
Instytut Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej Uniwerystety Wrocławskiego
Petycja zostaje utworzona z powodu haniebnego zachowania Przemysława Witkowskiego.
Alfie Evans niespełna 2 letni chlopczyk, który walczył o życie jest nazywany przez Przemysława Witkowskiego "biednym bezmogiem z Anglii" jest to karygodne, a wrecz obrzydliwe! Chec wypromowania swojej osoby na ludzkiej krzywdzie jest nie do zaakceptowania!
Rzadamy wyciagniecia konsekwecji wobec Przemysława Witkowskiego! Oraz publicznego sprostowania swojego wpisu !

Cytuje tekst, ktory zostal opublikowany na portalu społecznościowym przez Przemysława Witkowskiego :

"Dobrze bym się przyjrzał kto zakłada w Polsce te wszystkie "Alfie Polish army", "Poland, pray for Alfie" i inne kręcące gównoburze fanpejdze wokół tego biednego bezmózga z Anglii, kto kręci klipy z własnymi dziećmi, tweetuje, bo biorąc pod uwagę, którzy politycy padali od razy na klęczki i chcieli rozpoczynać międzynarodową krucjatę, która miała odbić to biedne ciałko z rąk bezlitosnej królowej Elżbierty II to chyba jest dla każdego jasne, że w Polsce cały ten ogólnonarodowy flejm ma przykryć protest opiekunów osób niepełnosprawnych i wszyscy daliście się w niego wkręcić i ja też biorąc pod uwagę, że o tym teraz piszę."

Prosze zastanowić się czy właśnie taka osoba z taka postawa ma wykladac na uczelni. Wykladowca powinien byc przykladem. Tutaj tego przykladu brak.