Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Polki i Polacy!: Ratujmy Polskę przed wyprowadzeniem jej z UE

3,154 podpisało. Niech będzie nas  1,000,000
3,154 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Czesław R.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Czesław R.
kieruje swoją petycję do:
Polki i Polacy!
Obecna władza, wspierana przez zewnętrzne mocarstwo i wewnętrzną "grupę trzymającą władzę" nad duszami Polek i Polaków, tak naprawdę robi wszystko co w jej mocy, aby jak najszybciej wyprowadzić nas z Unii Europejskiej. Pomimo oszukańczych zapewnień, że tego nie zamierza, robi wszystko, aby nas od Unii Europejskiej odsunąć, zniechęcić inne Państwa członkowskie w Unii do nas, aby nikt nas nie chciał z naszymi problemami wewnętrznymi i zewnętrznymi.
Niszczone są wszystkie struktury państwowe i demokratyczne naszej Polski, rozbrajana jest Polska Armia w tempie oszałamiającym.
Zniszczony został Sztab Generalny Polskiego Wojska poprzez zwolnienie z dnia na dzień 80% doświadczonych oficerów.
Tylko Stalin w historii zniszczył w ten sposób swoja kadrę oficerską w przededniu wojny z Niemcami, którą zresztą potem wyciągał z gułagów , aby się uratować przed klęską.
POLKI i POLACY!
Otwórzcie szeroko oczy!
Zanim POLSKA znowu nie zniknie z kart historii!