Kontynuując, akceptujesz naszą Politykę prywatności, która chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane.
Rozumiem
Sejm Rzeczpospolitej Polskiej: Surowe kary dla ludzi, którzy wyrzucają zwierzęta na ulicę, bądź znęcają się nad nimi.

85,312 podpisało. Niech będzie nas  100,000
85,312 podpisało

Potwierdź swój podpis

Kontynuując, wyrażasz zgodę na otrzymywanie e-maili od Avaaz. Nasza Polityka prywatności chroni Twoje dane i wyjaśnia, w jaki sposób są wykorzystywane. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Tę petycję utworzył/a Dagmara O.. Petycja nie musi odzwierciedlać poglądów społeczności Avaaz.
Dagmara O.
kieruje swoją petycję do:
Sejm Rzeczpospolitej Polskiej
Bardzo istotna sprawa, dlatego że gdyby ludzie byli karani za porzucanie zwierząt oraz za ich torturowanie, a kara była by odpowiednio wysoka, może by się zastanowili następnym razem nad wzięciem jakiegokolwiek zwierzęcia do domu. Tym bardziej, że są to żywe istoty, które czują i są najprawdziwszymi przyjaciółmi ludzi. Nie można być obojętnym na takie zachowanie. Ja bynajmniej patrzeć na to nie mogę dlatego proszę Was wszystkich o podpisywanie petycji. Mam nadzieję, że dzięki podejmowaniu takich działań, uda się uratować miliony zwierząt!

Podpisów jest coraz więcej, za każdy serdecznie dziekuję!!!