Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Vrem un Referendum pentru interzicerea exploatarilor forestiere (taierea padurilor)

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Dan R. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz. Avertisment: Unele informații prezentate în această petiție nu au putut fi verificate, astfel încât acestea ar putea conține declarații false sau conținut care induce în eroare.
Dan R.
a inițiat această petiție pentru
Orice roman
Publicat (Actualizare )