Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Nu închideți Cinematograful Glendale (Cotroceni).

2,549 au semnat. Hai să strângem  3,000
2,549 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Continuând, îți exprimi acordul pentru primirea e-mailurilor de la Avaaz. Politica noastră de confidențialitate îți va proteja informațiile și explică felul în care acestea pot fi folosite. Te poți dezabona oricând.
Această petiție a fost creată de Smalberger S. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Smalberger S.
a inițiat această petiție pentru
Primăria sectorului 1
Primăria sectorului 1 a hotărât  ca la sfârșitu' lunii Mai (2019) să închidă cinematograful "Glendale Studio" din Șoseaua Cotroceni nr 9 care funcționează  de zeci de ani, de pe vremea Regelui Mihai.
Vă rugăm să ne ajutați, prin semnarea acestei petiții, să oprim acest demers abuziv. Dorim ca această comunitatea să supraviețuiască încontinuare și să se dezvolte armonios, dar nu putem face asta, decât cu ajutorul dumneavoastră- clienti care preferați acest cinematograf în detrimentul celor din mall și a oamenilor de bună credință care nu vor să mai accepte abuzuri.
Va mulțumim respectuos și va rugăm să distribuiți această petiție.
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău