Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
STOP BÂLCIULUI DIN PARCUL KISELEFF

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Alexandru M. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Alexandru M.
a inițiat această petiție pentru
Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache Cosiliul Local al Sectorului 1
Parcul Kiseleff este unul dintre cele mai frumoase din Bucuresti. La fiecare sfarsit de saptamana este invadat de un targ care nu este nimic mai mult decat un evenimet de prost‐gust umplut de tarabe cu obiecte artizanale second‐hand, kitsch‐uri sau produse alimentare/gratare unde se comercializeaza uneori alcool. Consideram că nivelul cultural al acestui eveniment în ”Capitala Capitalei” ‐ după cum era numit Sectorul 1 într‐un material de prezentare propriu, este nul. Ne dorim ca Parcul Kiseleff sa redevina acea oaza de liniste si bun gust asa cum a fost pana acum cat si anularea acestui eveniment in totalitate.
Publicat (Actualizare )
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău