Continuând, îți dai acceptul pentru Politica de confidențialitate Avaaz, care explică modurile în care informațiile tale pot fi folosite și cum sunt protejate.
Am înțeles
Pescuit recreativ fara discriminare pe toate raurile din tara.

1 au semnat. Hai să strângem
50 Susținători

Închide

Completează-ți semnătura

Avaaz.org îţi va proteja datele confidenţiale și te va ține la curent în legătură cu această campanie și alte campanii similare.
Această petiție a fost creată de Nicolaie A. și nu reprezintă în mod necesar părerile comunității Avaaz.
Nicolaie A.
a inițiat această petiție pentru
Guvernul Romaniei MADR D-nului Ministru Nechita-Adrian Oros
Solicitam pentru iubitorii pescuitului recreativ din tara noastra, acces nediscriminator pentru practicarea pasiunii pe raurile colinare si de ses din Romania.

Consideram abuziva obligatia de a deveni membri cotizanti in anumite ONG-uri (asociatii), sau de a achita catre acestea tarife "de acces" stabilite in mod arbitrar, in schimbul posibilitatii desfasurarii acestei activitati recreative. Am pledat si pledam in continuare pentru masuri reale de protectie, refacere si conservare a resurselor acvatice vii din toate apele noastre curgatoare, iar accesul pentru pescuit recreativ pe aceste ape sa fie permis in baza sumelor (indiferent sub ce titulatura) achitate de solicitanti direct la bugetul de stat.

Ne dorim un ordin pentru practicarea pescuitului recreativ urmarind interesul general.
Publicat (Actualizare )
Raportează un abuz
A apărut o eroare și nu am putut trimite fișierele și/sau raportul tău