Cea mai mare și mai eficientă platformă de campanii online și activism civic

Despre Petițiile comunității Avaaz

Pagina pentru petițiile comunității Avaaz pune la dispoziția tuturor o platformă online care ne ajută să construim lumea pe care ne-o dorim cu toții.

Pagina pentru petițiile comunității aparține comunității Avaaz, cea mai mare mișcare de activism online din toate timpurile. Prin intermediul Avaaz, milioane de oameni de toate vârstele şi din toate categoriile sociale se implică activ în soluţionarea unor probleme globale, regionale şi naţionale presante - de la corupţie şi sărăcie până la conflicte armate şi schimbări climatice.

Modelul Avaaz de organizare online face posibilă cumularea rapidă a mii de eforturi individuale restrânse într-o forță colectivă masivă. Iar prin intermediul noii pagini pentru petițiile comunității, oricine poate folosi acest model pentru a lansa campanii locale, naționale sau globale. Fiecare nouă campanie înseamnă o nouă speranță pentru o lume mai bună.

Avaaz - cuvânt care înseamnă "voce" în câteva limbi din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia - a fost lansat în 2007 cu o misiune clară: aceea de a ajuta cetăţenii de toate naţionalităţile să transforme lumea în care trăiesc în lumea pe care şi-o doresc. Campaniile comunităţii Avaaz circulă în 15 limbi şi sunt implementate de o echipă împărţită pe 6 continente şi sprijinită de mii de voluntari. Acţionăm prin petiţii, campanii în presă, e-mail-uri, lobby şi contact direct cu autorităţile, dar şi proteste şi evenimente "offline" pentru a ne asigura că deciziile globale reflectă viziunea şi valorile cetăţenilor lumii.

Dă click aici pentru a afla mai multe despre Avaaz