Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Депутатам Європарламенту: народ України просить ввести санкції проти Порошенка.

1,992 подписали петицию. Давайте соберем  100,000
1,992 Сторонники

Подписать

Нажав "Далее", Вы даете согласие на получение электронных сообщений от Авааз. Наша Политика конфиденциальности направлена на защиту ваших личных данных и объясняет, как они могут использоваться. Вы можете отписаться в любое время.
Эта петиция была создана пользователем Олександр ., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Олександр .
создал эту петицию с обращением к
Депутатам Європарламенту
Товариство, як ви оцінюєте шанси країни, яка посідає перше місце в рейтингу найбільш корумпованих країн Європи отримати запрошення від Євросоюзу увійти до їх складу? Отож ...

Тепер розумієте чому ця петиція так важлива для всіх нас, для наших дітей і для майбутнього України?

Порошенко ‐ олігарх. У будь‐якого олігарха слабке місце, його "ахіллесова п'ята" ‐ це його бізнес.

Ми збираємо підписи під петицією до депутатів Євросоюзу з проханням ввести санкції проти бізнесу Порошенка, який вiн, за вимогою Української Конституції, був зобов'язаний (!!!) продати ще у 2014 році. Конституція України це що? Якийсь збірник рекомендацій? Конституція ‐ це головний закон України!

Чому ми цього просимо у Євросоюзу? Тому, що при Порошенко Україна посіла ганебне перше місце в рейтингу найбільш корумпованих країн Європи (Росія на другому місці) і це після Революції Гідності! ГIДНОСТI, Карл!!! Та герої Небесної Сотні у трунах перевертаються від такої ганьби!

Якщо поставити олігарха в таку ситуацію, коли йому доведеться вибирати між власним бізнесом і збагаченням "любих друзів", то олігарх не роздумуючи зрадить інтереси "любих друзів" і почне рятувати свій власний бізнес. Санкції проти бізнесу Порошенка ‐ це єдиний спосіб змусити його припинити саботувати боротьбу з корупцією в Україні.

Тому, якщо серед читаючих цю петицію є справжні патріоти України, то ми просимо кожного з вас підписати петицію, скопіювати посилання на петицію (важливо!) і переконати всього 2‐х своїх друзів також її підписати. Що це дасть?

100 людей запросять ‐ 200
200 людей запросять ‐ 400
400 людей запросять ‐ 800
800 людей запросять ‐ 1600
1600 людей запросять ‐ 3200
3200 людей запросять ‐ 6400
6400 людей запросять ‐ 12800
12800 людей запросять ‐ 25600
25600 людей запросять ‐ 51200
51200 людей запросять ‐ 102400

Бачите? Ми можемо зібрати необхідну кількість підписів всього за кілька днів і зараз дуже багато залежить від того, хто ви: байдужий до долі України обиватель або її вірний син чи донька, яким небайдужа доля Батьківщини. Слава Україні!

Хто ми? Ми ‐ УНП (українські націонал‐патріоти) ‐ https://www.facebook.com/unp.ukr