Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Майдану, Президенту України, Депутатам Верховної Ради та Голові Уряду: Узаконити порядок смуг прапора України, жовтий-зверху, а блакитний-знизу!

1,389 подписали петицию. Давайте соберем  100,000
1,389 Сторонники

Подписать

Нажав "Далее", Вы даете согласие на получение электронных сообщений от Авааз. Наша Политика конфиденциальности направлена на защиту ваших личных данных и объясняет, как они могут использоваться. Вы можете отписаться в любое время.
Эта петиция была создана пользователем Поверни Прапор ., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Поверни Прапор .
создал эту петицию с обращением к
Майдану, Президенту України, Депутатам Верховної Ради та Голові Уряду: Узак
www.prapor.info - вся інформація про наш Жовто-Блакитний Прапор !

Після проголошення Незалежності України у 1991 році, нам було підсунуто перевернутий варіант прапору, який символізує розпад держави, занепад, розбрат та деградацію.

На жаль впродовж 22-х років Незалежності ми все це спостерігали та маєм все в країні верх ногами теж.

Якщо ми хочемо жити в новій державі треба міняти не тільки політиків, а й повертати символіку. Щоб зміни були на всіх рівнях.

Жовто-блакитний стяг є одним із космічних символів ведичної традиції, як і Коло Сварога, Трисил, Сонячний Хрест, Сварга. Дві стихії, що народжують життя у Всесвіті, відображаються жовто-блакитним стягом. Жовте - золоте сонячне проміння, блакитне - вода. Через сонячне проміння на води Землі транслюються програми біологічного життя. Отже, для русичів-українців це головний символ створення і розвитку Всесвіту. Можливо, саме тому у всіх на слуху не “синьо-жовтий” (сучасний), а “жовто-блакитний” прапор. Можливо, саме тому “жовто-блакитний” допоміг загасити вогонь на Майдані.

Сучасну історію і події декількох століть не можна розглядати, як підстави правильності. Тим більше, що всі останні століття Україна потопала в безладі, крові, зазіханнях та геноциді.

Просимо всіх небайдужих підписати та розповсюдити цю петицію, задля відновлення та повернення Істенної національної, історичної та сакральної символіки нашого народу. Для процвітання та добробуту України !

Слава Україні та її Героям !!!

www.prapor.info