Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Лідерам опозиції, народним депутатам В.Кличко, О.Тягнибоку та А.Яценюку: Вимога оприлюднення інформації про Народну Раду України

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Павел С., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Павел С.
создал эту петицию с обращением к
Лідерам опозиції, народним депутатам В.Кличко, О.Тягнибоку та А.Яценюку

Параліч судової влади, найяскравішим свідченням якого є рішення Конституційного Суду України про скасування дії конституційних реформ, що були прийняті в 2004 році (справа № 1-45/2010, 30 вересня 2010 року) у поєднанні з фактичним повним підпорядкуванням законодавчої влади Президенту України В.Януковичу, найяскравішим свідченням якого є прийняття 16 січня 2014 р. Верховною Радою України комплексу «диктаторських законів», що відбулося з чисельним порушенням процедур, поставили кожного громадянина України та народ України в цілому перед вибором: як реагувати на злочинні та антиконституційні дії державної влади України.

Вибухоподібний сплеск політичної активності громадян України, що відбувся останнім часом, чітко вказує, що дії Президента України В.Януковича, підтримані частиною фракцій Верховної Ради України: Партії Регіонів України та Комуністичної партії України та частиною позафракційних депутатів, сприймаються великою частиною народу України як узурпація влади і перехід до особистої диктатури В.Януковича та його сім’ї.

Зараз на вулицях Києва та багатьох інших міст України народ України використовує своє право на пряме демократичне волевиявлення в різних формах аж до відкритого повстання проти злочинної влади. Це привело до кривавого протистояння і численних жертв.

Однією з форм спротиву діям злочинної влади В.Януковича було створення Народної Ради України. Проте з невідомих громадянам України причин лідери опозиції В.Кличко, О.Тягнибок та А.Яценюк не надали повної та достовірної інформації щодо створення та діяльності Народної Ради України.

Як громадяни України, що мають суверенне право знати про будь-які дії влади, як офіційної, так і революційної, ВИМАГАЄМО від В.Кличка, О.Тягнибока та А.Яценюка офіційних відомостей про Народну Раду України:

1. Офіційно опублікувати у засобах масової інформації, враховуючи й Інтернет видання, «Декларацію про проголошення Народної Ради України» від 22 січня 2014 р.
2. Офіційно опублікувати повні та чіткі відомості про склад Народної Ради України, з вказівкою партійної приналежності та входження до складу фракцій Верховної Ради.
3. Надати народу України чіткі пояснення щодо повноважень Народної Ради України та офіційно визначити яку гілку влади: законодавчу, виконавчу чи судову, вона представляє.
4. Повідомити народ України про керівників (Голову, заступників Голови тощо) Народної Ради України та органи Народної Ради України: Президію, комітети, лічильну комісія тощо.
5. Опублікувати звернення Народної Ради України до народу України з чітким формулюванням мети та плану дій у Києві та регіонах України.

Вважаємо, що публікація цих документів переведе дії Євромайданів Києва та інших міст України у правову площину, сприятиме більш чіткому формуванню позиції державних службовців України, керівників органів регіональної влади та органів місцевого самоврядування, зменшить екстремістські настрої частини протестувальників.

Опубликовано (Обновление )