Продолжая пользоваться сайтом, Вы принимаете Политику конфиденциальности Авааз, в которой разъясняется, как могут быть использованы Ваши данные и как обеспечивается их защита.
Понятно
ОК
Президент  України, Кабінет міністрів Україні, Верховна Рада України.: Вимагаємо звільнення Гонтарєвої В.О. з посади голови НБУ

Президент України, Кабінет міністрів Україні, Верховна Рада України.: Вимагаємо звільнення Гонтарєвої В.О. з посади голови НБУ

1 подписали петицию. Давайте соберем
50 Сторонники

Подписать

Avaaz.org защищает Вашу конфиденциальность и будет информировать Вас об этой и подобных кампаниях
Эта петиция была создана пользователем Иван К., чье мнение может не совпадать с мнением сообщества Авааз.
Иван К.
создал эту петицию с обращением к
Президент України, Кабінет міністрів Україні, Верховна Рада України.
Минув рік від дня перемоги Революції Гідності. Ми обрали новий парламент, нового президента. До призначення Гонтарєвої на посаду голови НБУ курс національної валюти не мав стрімкого падіння, колишнє керівництво Національного Банку робило свою роботу. Не добре, не погано, але задовільно. Після призначення Гонтарєвої В.О. на посаду голови НБУ національна валюта знецінилась майже вдвічі. Вдвічі за такий короткий строк! Це неможливо виправдати війною, відсутністю дотацій з-за кордону, це неможливо виправдати нічим. Таке знецінення гривні може бути або результатом неспроможності Гонтарєвої В.О. очолювати Національний Банк України, або результатом корупційних дій з боку голови НБУ та її підлеглих.
Вимагаємо звільнення Гонтарєвої В.О. з посади голови Національного Банку України.
Опубликовано (Обновление )