Крупнейшее в мире сообщество онлайн кампаний для изменения мира

Усім небайдужим! Збір підписів у підтримку всеукраїнського референдуму

Почему это важно

Відповідно до Конституції України, "Всеукраїнський референдум проголошується за народною ініціативою на вимогу не менш як трьох мільйонів громадян України, які мають право голосу, за умови, що підписи щодо призначення референдуму зібрано не менш як у двох третинах областей і не менш як по сто тисяч підписів у кожній області".

Якщо зберемо 3 мільони підписів - то продемонструємо волю народу України до організації референдуму і нових виборів Президента і Верховної Ради! Розкажіть усім - і ми зможемо досягти нашої цілі. Ми мусимо врятувати нашу країну!

На русском языке:

Согласно конституции Украины: "Всеукраинский референдум объявляется по народной инициативе по требованию не менее трех миллионов граждан Украины, имеющих право голоса, при условии, что подписи относительно назначения референдума собраны не менее чем в двух третях областей и не менее чем по сто тысяч подписей в каждой области."

Если мы соберем три миллиона подписей, то продемонстрируем волю народа Украины к организации референдума и новым выборам Президента и Верховной Рады. Расскажите всем - и мы сможем добиться нашей цели. Мы должны спасти нашу страну!

Опубликовано Январь 22, 2014
Сообщить о нарушении